Activiteiten

Home / Activiteiten

Fotogrammetrie

Mangaan-meting360x180

Wij genereren uw digitale terreinmodellen (DTM) en oppervlakte modellen (DSM). Ook het bepalen van volumes, en maken van orthofoto's behoort tot de mogelijkheden!


  Fotogrammetrie

Video

Denderm.- stw01_26_17.Still013klein 360x180

Met het gepaste videowerk zal uw bedrijf of instelling een bijkomende klasse uitstralen: wij vliegen in van op de juiste hoogte om uw bedrijf 'beeldig' te promoten. Het resultaat is een dynamisch bewegende en verzorgde reportage. Ideaal om de klassieke reclamefoto te ondersteunen. Samen met u overlopen we graag kort de mogelijkheden, en dit voor een zeer betaalbaar budget. HD-beelden – voor een vlotte downloadbaarheid - of zelfs Ultra HD - voor presentatie van een portfolio aan een publiek, zijn vlot beschikbaar met onze videotechnieken.


  Video

Vastgoed – virtualisatie

Achterzijde_kasteel_laarne_web_kleur

Een woning of kasteel in het zonnetje zetten? Voor hoogstaande beelden is Dronap je partner! Bij de klassieke ‘statische’ fotografie mist men vaak die prachtige plekjes die karaktervolle panden een extra dimensie geven. Bovendien kan ook de klassieke foto met inplanting van de woning, een grote meerwaarde krijgen met onze videotechnieken. Waar nodig werken we samen met onze partners voor 3D-virtualisatie.


  Vastgoed - virtualisatie

Infrarood

IR-foto

Dronap inspecteert uw photo-voltaïsche (PV) panelen: visuele controle én infrarood-controle gebeuren met een dubbele camera: onze camera's registreren alles haarscherp. Met de bijkomende infra-rood camera, detecteren wij snel het defecte zonnepaneel. Defecte panelen worden gefotografeerd, en beide beelden (visueel en infrarood) worden in een verslag gedocumenteerd. Ook warmtebeelden van elektrische installaties zijn eenvoudig realiseerbaar


  Energiebeheer

Visuele inspectie

Dsc02880-klein360x180

Voor uw bedrijf doen onze piloten een visuele inspectie van daken, pilaren, schouwen, … . Hoogtewerkers zijn niet goedkoop, vereisen (extra) geschoold personeel, en blijken voor standaard controles vaak een (te) dure keuze. Een technisch rapport voor bijvb. vaststellen van ‘betonrot’ kan nadien via de filmbeelden scherp worden geëvalueerd. De nummering van pilaren, codering van uw gebouw of gebouwenblok, krijgt u er natuurlijk bij.


  Inspectie

Stormschade

serre_schadegeval

Hagel- en stormschade zijn nooit prettig. Vooral bij serres en landbouwgewassen. Nadien dient de onvermijdelijke opvolging van het schadedossier zich aan… Alvast één zorg minder: met luchtbeelden van Dronap wordt de ravage voor de verzekerings- maatschappij snel duidelijk en vlotter taxeerbaar . Geen ingewikkelde foto’s meer vanuit de meest onmogelijke (onveilige) hoeken.


  Schade